در صورت فراموشی رمز عبور دومرحله ای در تلگرام چه باید کرد؟

آموزش حذف اکانت یا بازیابی رمز در صورت ثبت بودن ایمیل

اگر در حال حاضر با مشکل فراموشی رمز عبور مواجه هستید و از طرفی ایمیل یا راهنمایی برای بازیابی آن مشخص نکرده‌اید و از به خاطر آوردن رمز عبورتان نیز ناامید شده‌اید، می‌توانید با دنبال کردن ادامه‌ی مطلب، اکانت خود را حذف کنید و مجددا عضو تلگرام شوید. کاربرانی که هنگام تعیین رمز، ایمیل خود را هم برای بازیابی ثبت کرده‌اند نیز می‌توانند از طریق متن زیر رمز خود را نوسازی کنند.

برای این منظور ابتدا شماره‌ی خود را در اپلیکیشن تلگرام وارد کنید تا کد فعالسازی برای شما پیامک شود. (در صورتی که تلگرام کد را به‌صورت پیام تلگرامی ارسال کند گزینه‌ای با عنوان Send As SMS نیز به شما نمایش خواهد داد تا بتوانید با انتخاب آن، کد را از طریق پیامک دریافت کنید). بعد از وارد کردن کد فعالسازی به صفحه‌ی وارد کردن رمز Two Step Verification منتقل خواهید شد. در این صفحه گزینه‌ای با عنوان Forgot Password نیز نمایش داده خواهد شد. روی آن لمس کنید. اگر پیش از این ایمیل یا راهنمایی برای اکانت خود مشخص کرده باشید، تلگرام وارد صفحه‌ی جدیدی خواهد شد تا با وارد کردن اطلاعات لازم رمز را نوسازی کند.

اما در صورتی که ایمیل یا راهنمایی برای یادآوری ثبت نکرده باشید به‌محض لمس گزینه‌ی Forgot Password، تلگرام پیامی به شما نشان خواهد داد مبنی بر اینکه به دلیل وارد نکردن اطلاعات بازیابی، تنها راه شما ریست کردن اکانت یا تلاش برای یادآوری رمز عبور است. با لمس گزینه‌ی Ok نوشته‌ای قرمزرنگ با عنوان Reset My Account به صفحه اضافه خواهد شد که باید با انتخاب این گزینه و سپس تأیید آن توسط گزینه‌ی Yes، وارد اکانت جدید خود خواهید شد که البته خالی از پیام‌ها، گروه‌ها و کانال‌هایی است که قبلا در آن‌ها عضو بوده‌اید.

توجه: این امکان، یعنی دسترسی به گزینه حذف کلی اکانت تنها در صورتی در اختیار شما قرار خواهد گرفت که مرحله‌ی کد فعالسازی را با وارد کردن کد صحیح گذرانده باشید. از همین رو امکان سوءاستفاده از این امکان برای دیگران، کاملا غیرممکن خواهد بود.

About the Author

Leave a Reply